💪💪💪 Nobody needs Hardware Design Templates

Engineers do have everything = drawings and datasheets. But…

I have been working on another piece to the #hardwaretemplates mosaic called PCIe Mini modules. I have used all available documents. Including one unavailable 🙂

All of them miss one crucial dimension. So crucial that the PCB layout cannot be right the first time without a prototype run. It is not possible because the position of the two contact sections is fluid. Take a look at the part of the drawing.

I have prepared it for you. I have spent hours of drawing and testing, and prototyping with a real PCB and PCIe Mini connector.

Stay tuned, the PCIe Mini modules #nowastedesign templates will be ready soon to be ordered.

==

💪💪💪 Nikdo nepotřebuje Hardware Design Templates

Návrháři a vývojáři mají všechno potřebné = výkresy a datasheety. Ale…

Pracuji poslední hodiny na dalším kousku do skládačky jménem #hardwaretemplates a ta se jmenuje PCIe Mini modules. Použil jsem všechny dostupné dokumenty. I jeden nedostupný 🙂

Všechny tyto dokumenty mají jednu věc společnou. Chybí jim jedna kóta. A ta kóta je tak klíčová, že bez ní nelze provést návrh na první pokus správně bez provedení prototypů. Není to možné, protože pozice dvou sekcí kontaktů je plovoucí. Schválně se podívejte na výsek z výkresu.

Ale testování a měření jsem provedl za vás. Strávil jsem hodiny nad kreslením, testováním a zkoušením nad reálnými deskami a konektory.

Buďte na příjmu, PCIe Mini moduly pro HDT budou brzy připraveny ke koupi.

PCIe Mini module drawing
PCIe Mini module drawing
Design Templates are useless
Štítky: